Serijski program

Budite saradnik ELTA televizije

Ukoliko imate pitanje na koje ne znate odgovor, informaciju o nekom bitnom događaju, nerješiv problem ili smatrate da Vi ili neko koga poznajete ima životnu priču koja je zanimljiva za širu javnost, vrijeme je da nam se javite! Nakon provjere i prikupljanja informacija napravićemo televizijski prilog.

ELTA televizija zadržava pravo korekcije i odabira!

Imate priču za Elta televiziju? Kontaktirajte nas!

Telefoni: 070 310 016 ili 070 310 014 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Imate priču za ELTA televiziju?
ELTA televizija 

Nestali, triler serija

Nestali, triler serija

Srijedom od 22:00

 

NESTALI-facebook-srijedom-22-00

 

 

Kompleksan, delikatno napisan i dramatičan triler koji se odigrava u dvije zemlje u različitim vremenskim intervalima.

 

Sezona I: Nestanak petogodišnjeg Olivera Hjuza tokom odmora u Francuskoj prerasta u potragu koja će trajati godinama. „Nestali“ je uzbudljiv i dramatičan triler koji nam otkriva šta se mota po glavi ocu Toniju, koji očajnički pokušava da pronađe izgubljenog sina. Uz pomoć lokalnog detektiva, on kreće u opsesivnu misiju da pronađe dječaka i njegove otmičare. Tonijeva iscrpna potraga postaje intrigantna slagalica sa puno obrta, narušava odnos sa ženom Emili i prijeti da uništi njegov život. Kompleksan i delikatan, „Nestali“ se istovremeno odvija u dva vremenska perioda.

 

Sezona II: Dejvid Morisi i Kili Hoz osjetiće sve nivoe žalosti kao Sem i Džema, roditelji nestale djevojčice. Ali „Nestali“ se sada mijenja. Ponovo pratimo dva vremenska perioda, 2003. and 2014. godinu, ali u drugoj sezoni, Semova i Džemina ćerka Alis, koja sad ima dvadesetak godina, vodi se kao nestala već 11 godina i pojaviće se u Njemačkoj. Žilijen Batist (Tchéky Karyo), detektiv iz prve sezone, vraća se da pomogne Semu i Džemi da razriješe slučaj.

 

Uloge:

Tchéky Karyo (Julien Baptiste), James Nesbitt (Tony Hughes), Frances O'Connor (Emily Hughes), Émilie Dequenne (Laurence Relaud)

Jason Flemyng (Mark Walsh), Titus De Voogdt (Vincent Bourg)

Podijeli na FB

Serijski program ELTA televizije

Serijski program na Elta 1 HD je pažljivo biran da zadovolji ukuse svih generacija. Budući da se Elta televizija od svojih početaka distancirala od jeftinog populizma i šunda, nikada nismo emitovali nešto što odudara od stava redakcije. Stoga ne emitujemo jeftine sapunice, već samo serije u ozbilnoj produkciji. Neke od serija koje smo emitovali su:

NAJAVE:

 

Gdje se nalazimo

NAŠA ADRESA:Jovana Dučića 23A
Banjaluka, Republika Srpska (BiH)
KONTAKTI:
Telefon: +387 70 31 00 16
Faks: +387 70 31 00 16

O nama

ELTA televizija je na medijskom nebu prisutna već petu godinu i za vrlo kratko vrijeme prepoznata je kao drugačiji, urban medij, ali isto tako i narodni, medij dostupan svima. Atraktivan program, prije svega dobar muzički sadržaj, autorske emisije i projekti, mladost, obrazovanje i kreativnost ljudi koji stoje iza svega toga, dali su nam naklonost javnosti širom BiH, ali i drugih zemalja.  Pročitajte više...

Marketing

Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje Vam ELTA TV nudi u pogledu promocije, oglašavanja i njegovanja imidža kompanija, preduzeća, ustanova... Javite se da zajedno napravimo put do Vaših potencijalnih korisnika, klijenata, kupaca.... Kontaktirajte nas...