Serijski program

Budite saradnik ELTA televizije

Ukoliko imate pitanje na koje ne znate odgovor, informaciju o nekom bitnom događaju, nerješiv problem ili smatrate da Vi ili neko koga poznajete ima životnu priču koja je zanimljiva za širu javnost, vrijeme je da nam se javite! Nakon provjere i prikupljanja informacija napravićemo televizijski prilog.

ELTA televizija zadržava pravo korekcije i odabira!

Imate priču za Elta televiziju? Kontaktirajte nas!

Telefoni: 070 310 016 ili 070 310 014 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Imate priču za ELTA televiziju?
ELTA televizija 

Mala ubistva Agate Kristi, krimi serija

Mala ubistva Agate Kristi, kriminalistička serija

petkom od 22:00

571521

 

 

Serija rađena prema motivima novela Agate Kristi, najpoznatije spisateljke kriminalnih romana i zbirki kratkih priča.

Komesar Žan Larozier i inspektor Lompion su idealan tandem, koji istražuje i otkriva misteriozne zločine u epizodama: ABC ubistva, Nesreća nevinih, Otrovno pero, Opasnost kod End hausa.

U francuskom ostvarenju glavne uloge tumače Antoni Duleri, Marius Koluči, Serž Dibua.

Seriju Mala ubistva Agate Kristi (Les Petits Meurtres d'Agatha Christie, 2008), režirao je Stefan Kop.

 

Podijeli na FB

Zločini iz strasti

Zločini iz strasti, kriminalistička serija

Srijedom od 22:00

 

zlocin

 

Serija se bazira na kriminalističkim romanima Marije Lang, a radnja je smještena u očaravajuće lijep i autentično švedski krajolik Bergslagena.

 

U šest epizoda upoznajemo Puk i Einara Burea, koji pomažu policijskom načelniku Kristeru Vijku u hvatanju ubica. Ubice su uvijek među nama, a sva su ubistva zločini iz strasti. Svaka je epizoda klasičan krimić u kojem pratimo živote i peripetije u životima zanimljivih likova u uzbudljivom trileru prepunom ljubavi, seksa, intriga, izdaje, tajni, laži i smrti.

 

Prava poenta zagonetnog krimića je ponuditi nekoliko sati bijega od stvarnosti i zainteresovati ljude za rješavanje opisanog problema. Lagani, i katkad apsurdni, komični prizvuk meni je važniji nego teški i ozbiljni socijalni realizam - objasnila je svojevremeno autorka Maria Lang.

 

Podijeli na FB

Serijski program ELTA televizije

Serijski program na Elta 1 HD je pažljivo biran da zadovolji ukuse svih generacija. Budući da se Elta televizija od svojih početaka distancirala od jeftinog populizma i šunda, nikada nismo emitovali nešto što odudara od stava redakcije. Stoga ne emitujemo jeftine sapunice, već samo serije u ozbilnoj produkciji. Neke od serija koje smo emitovali su:

NAJAVE:

 

Gdje se nalazimo

NAŠA ADRESA:Jovana Dučića 23A
Banjaluka, Republika Srpska (BiH)
KONTAKTI:
Telefon: +387 70 31 00 16
Faks: +387 70 31 00 16

O nama

ELTA televizija je na medijskom nebu prisutna već petu godinu i za vrlo kratko vrijeme prepoznata je kao drugačiji, urban medij, ali isto tako i narodni, medij dostupan svima. Atraktivan program, prije svega dobar muzički sadržaj, autorske emisije i projekti, mladost, obrazovanje i kreativnost ljudi koji stoje iza svega toga, dali su nam naklonost javnosti širom BiH, ali i drugih zemalja.  Pročitajte više...

Marketing

Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje Vam ELTA TV nudi u pogledu promocije, oglašavanja i njegovanja imidža kompanija, preduzeća, ustanova... Javite se da zajedno napravimo put do Vaših potencijalnih korisnika, klijenata, kupaca.... Kontaktirajte nas...