Dokumentarni program

Budite saradnik ELTA televizije

Ukoliko imate pitanje na koje ne znate odgovor, informaciju o nekom bitnom događaju, nerješiv problem ili smatrate da Vi ili neko koga poznajete ima životnu priču koja je zanimljiva za širu javnost, vrijeme je da nam se javite! Nakon provjere i prikupljanja informacija napravićemo televizijski prilog.

ELTA televizija zadržava pravo korekcije i odabira!

Imate priču za Elta televiziju? Kontaktirajte nas!

Telefoni: 070 310 016 ili 070 310 014 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Imate priču za ELTA televiziju?
ELTA televizija 

Zemlja viđena očima neba, dokumentarna serijaRadnim danom u 12:00

500,000 fotografija... 3,000 sati leta... 100 zemalja... 4 miliona knjiga prodatih širom svijeta... 100 izložbi u 40 zemalja... 30 miliona posjetilaca širom svijeta. Umjetnik i njegov planetarni uspjeh, sad su pretočeni u dokumentarnu seriju sa budžetom od 4 miliona evra, premijerno prikazanog na drugom programu francuske nacionalne televizije u oktobru 2006. godine. Program je pratilo 5,7 miliona gledalaca a serija je prodata u preko trideset zemalja svijeta.

Podijeli na FB

Dokumentarni program ELTA televizije

Ono što je jedna od specifičnosti Elta 1 HD je da njegujemo tradiciju prikazivanja (često I premijernog za BiH) probranih i višestrukonagrađivanih dokumentarnih filmova, ali i serija. Nerijetko se ti dokumentarci prikazuju u full HD kvalitetu slike. Najčešće subotom u 20:00 su premijere dokumentarnih filmova, I vrlo često sa problematikom koja vrlo često zainteresuje naše gledaoce tako da se interesuju za reprizu navedenog programa. Od domaćih do američkih filmova, od art filmova do filmova koji se bave problematikom zaštite životne sredine – nijedan od njih vas neće ostaviti ravnodušnim.

Gdje se nalazimo

NAŠA ADRESA:Jovana Dučića 23A
Banjaluka, Republika Srpska (BiH)
KONTAKTI:
Telefon: +387 70 31 00 16
Faks: +387 70 31 00 16

O nama

ELTA televizija je na medijskom nebu prisutna već petu godinu i za vrlo kratko vrijeme prepoznata je kao drugačiji, urban medij, ali isto tako i narodni, medij dostupan svima. Atraktivan program, prije svega dobar muzički sadržaj, autorske emisije i projekti, mladost, obrazovanje i kreativnost ljudi koji stoje iza svega toga, dali su nam naklonost javnosti širom BiH, ali i drugih zemalja.  Pročitajte više...

Marketing

Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje Vam ELTA TV nudi u pogledu promocije, oglašavanja i njegovanja imidža kompanija, preduzeća, ustanova... Javite se da zajedno napravimo put do Vaših potencijalnih korisnika, klijenata, kupaca.... Kontaktirajte nas...