O ELTA televiziji

U programskoj šemi zastupljeni su filmovi, obrazovni programi, putopisi, serije, crtani filmovi, i muzički sadržaji. Iz vlastite produkcije izdvajamo zabavno-obrazovnu emisiju „Kafa u 5“, istraživačku emisiju “Pod istragom”, dnevnu zabavnu emisiju „Cover magazine“, antiglamur magazin „Flame“, kao i projekat „Zvijezda maturske večeri“ gdje naši gledaoci biraju „zvijezdu“ među maturantkinjama u cijeloj Republici Srpskoj.

Tu su i hronike banjalučke, prijedorske, dobojske i sarajevske regije, u kojima jednom sedmično donosimo novosti iz krajeva koji su često nepravedno malo zastupljeni u medijima.

Okosnicu malog kolektiva Elta televizije čine mladi ljudi sa iskustvom u kreiranju i produkciji televizijskog programa. Vremenom ideje sazrijevaju, program se obogaćuje, pa u programsku šemu konstantno uključujemo nove sadržaje.

Pored redakcije u Banjaluci, Elta televizija ima svoje dopisničke ekipe u Prijedoru, Doboju, Zvorniku, Tesliću, Brčkom, Istočnom Sarajevu i Trebinju.

Elta televizija emituje svoj program u kablovskim sistemima operatera Elta-Kabel, M:tel, Blic i Telrad na teritoriji Republike Srpske, kao i u sistemu ELTA MT u Tuzlanskom kantonu. Na području Slovenije Elta televizija je vidljiva na cijeloj teritoriji zahvaljujući operaterima Siol, T2, Elta i drugima. U Hrvatskoj se naš program emituje unutar sistema “Amis”, a prisutni smo i u paketima kablovskih i telekom operatera na području Crne Gore i Makedonije.

Svoj signal emitujemo u full HD standardu kvaliteta. ELTA 2 Muzički kanal Elta 2 za kratko vrijeme je osvojio pažnju i naklonost gledalaca. Prvenstveno time što se na programu Elta 2 može gledati samo dobra i provjerena domaća i strana zabavna muzika, bez novokomponovanih turbofolk „muzičara“. I na prvom i na drugom kanalu naše televizije stalno se dešavaju nove stvari. Budite uz nas, da nešto ne propustite!

 

ELTA televizija, i prvi i drugi TV kanal, uvijek će biti mjesto gdje ćete upravo vi – dragi gledaoci, biti na prvom mjestu. Stoga vas i pozivamo da svojim sugestijama, pohvalama, prijedlozima, ali i kritikama pomognete da zajedno napravimo TV kanale kakve vi želite da gledate.

Javite nam se na eltatv@elta-kabel.com ili na telefon +387 70 310 016