O ELTA televiziji

Elta televizija je počela sa radom 12.maja 2010.godine tačno u 12 časova, a samo godinu dana kasnije postala je prva TV stanica u Bosni i Hercegovini koja je počela emitovanje u HD kvalitetu slike. Od tada pa do danas trudimo se da dođemo do svakog kutka Republike Srpske, BiH, ali i regije. Naše ekipe bile su u Parizu, Briselu, Istanbulu, Antaliji, Beogradu, Zagrebu, Skoplju i mnogim drugim evropskim metropolama.

U našoj programskoj šemi zastupljeni su filmovi, obrazovni programi, putopisi, serije, crtani filmovi, i muzički sadržaji. Iz vlastite produkcije izdvajamo zabavno obrazovnu emisiju „Kafa u 5”, “Banjalučku hroniku”, “Moju priču”, “U sred srijede”, “Putokaze”, “Ženski kutak”, “Priče s kamena”, razne sportske prenose i snimke, kao i specijalne emisije.

Okosnicu malog ali vrijednog kolektiva Elta televizije čine mladi ljudi sa iskustvom u kreiranju i produkciji televizijskog programa. Vremenom ideje sazrijevaju, program se obogaćuje, pa u programsku šemu konstantno uključujemo nove sadržaje. Elta televizija emituje svoj program u kablovskim sistemima operatera Elta-Kabel, M:tel, Blic i Telrad na teritoriji Republike Srpske, kao i u sistemu ELTA MT u Tuzlanskom kantonu. Na području Slovenije Elta televizija je vidljiva na cijeloj teritoriji zahvaljujući operaterima Siol, T2, Elta i drugima. U Hrvatskoj se naš program emituje unutar sistema “Amis”, a prisutni smo i u paketima kablovskih i telekom operatera na području Crne Gore i Makedonije.

Svoj signal emitujemo u full HD standardu kvaliteta. ELTA 2 Muzički kanal Elta 2 za kratko vrijeme je osvojio pažnju i naklonost gledalaca. Prvenstveno time što se na programu Elta 2 može gledati samo dobra i provjerena domaća i strana zabavna muzika, b ez novokomponovanih turbofolk „muzičara“. I na prvom i na drugom kanalu naše televizije stalno se dešavaju nove stvari. Budite uz nas, da nešto ne propustite!

ELTA televizija, i prvi i drugi TV kanal, uvijek će biti mjesto gdje ćete upravo vi – dragi gledaoci, biti na prvom mjestu. Stoga vas i pozivamo da svojim sugestijama, pohvalama, prijedlozima, ali i kritikama pomognete da zajedno napravimo TV kanale kakve vi želite da gledate.

Javite nam se na eltatv@elta-kabel.com ili na telefon +387 70 310 016