AKTUELNOSTI

Budite saradnik ELTA televizije

Ukoliko imate pitanje na koje ne znate odgovor, informaciju o nekom bitnom događaju, nerješiv problem ili smatrate da Vi ili neko koga poznajete ima životnu priču koja je zanimljiva za širu javnost, vrijeme je da nam se javite! Nakon provjere i prikupljanja informacija napravićemo televizijski prilog.

ELTA televizija zadržava pravo korekcije i odabira!

Imate priču za Elta televiziju? Kontaktirajte nas!

Telefoni: 070 310 016 ili 070 310 014 

E-mail: Ova adresa el. pošte je zaštićena od spambotova. Omogućite JavaScript da biste je videli.

Imate priču za ELTA televiziju?
ELTA televizija 

Bili su rukometni anđeli, 4. dio dokumentarnog filma

Bili su rukometni anđeli, 4. dio dokumentarnog filma

Srijeda 29. novembar od 20:30

rukometni andjeli

Donosimo jedini sačuvani video zapis legendarnog Borčevog kapitena, trenera i funkcionera Petra Pere Perovića. Ovaj razgovor je snimljen u okviru "Banjalučkih priča" 1997. godine i emitovan je samo jednom na NTV Banja Luka. Autor ovog razgovora i serijala "Banjalučke priče" je sportski novinar i publicista Tomo Marić koji je sačuvao ovaj izuzetan i vrijedan video zapis iz kojeg možemo da saznamo brojne detalje o nastanku i razvoju RK "Borac" iz ugla jednog od pionira rukometne igre u nas (ili kako Tomo Marić za Peru Perovića kaže, "otac banjalučkog rukometa".) Poseban akcenat u ovom razgovoru stavljen je na osvajanje prvog velikog trofeja u Borčevoj istoriji, naime prije ravno 60 godina ova sjajna generacija, prva zlatna, osvojila je prvi trofej Kup-a Jugoslavije od 10 koliko su ih Borčevci osvojili do 1992. godine.


Sigurni smo da mnogo toga o Borcu znate, ali sigurno je da će neke informacije od neposrednog aktera velikih dešavanja u istoriji Borca i Banja Luke i za vas biti novost.

Podijeli na FB

Gdje se nalazimo

NAŠA ADRESA:Jovana Dučića 23A
Banjaluka, Republika Srpska (BiH)
KONTAKTI:
Telefon: +387 70 31 00 16
Faks: +387 70 31 00 16

O nama

ELTA televizija je na medijskom nebu prisutna već petu godinu i za vrlo kratko vrijeme prepoznata je kao drugačiji, urban medij, ali isto tako i narodni, medij dostupan svima. Atraktivan program, prije svega dobar muzički sadržaj, autorske emisije i projekti, mladost, obrazovanje i kreativnost ljudi koji stoje iza svega toga, dali su nam naklonost javnosti širom BiH, ali i drugih zemalja.  Pročitajte više...

Marketing

Nadamo se da ćete prepoznati mogućnosti koje Vam ELTA TV nudi u pogledu promocije, oglašavanja i njegovanja imidža kompanija, preduzeća, ustanova... Javite se da zajedno napravimo put do Vaših potencijalnih korisnika, klijenata, kupaca.... Kontaktirajte nas...