Nestali

Napeta i realistična krimi dramska serija…

Kompleksan, delikatno napisan i dramatičan triler koji se odigrava u dvije zemlje u različitim vremenskim intervalima.

Sezona I: Nestanak petogodišnjeg Olivera Hjuza tokom odmora u Francuskoj prerasta u potragu koja će trajati godinama. „Nestali“ je uzbudljiv i dramatičan triler koji nam otkriva šta se mota po glavi ocu Toniju, koji očajnički pokušava da pronađe izgubljenog sina. Uz pomoć lokalnog detektiva, on kreće u opsesivnu misiju da pronađe dječaka i njegove otmičare. Tonijeva iscrpna potraga postaje intrigantna slagalica sa puno obrta, narušava odnos sa ženom Emili i prijeti da uništi njegov život. Kompleksan i delikatan, „Nestali“ se istovremeno odvija u dva vremenska perioda.

Sezona II: Dejvid Morisi i Kili Hoz osjetiće sve nivoe žalosti kao Sem i Džema, roditelji nestale djevojčice. Ali „Nestali“ se sada mijenja. Ponovo pratimo dva vremenska perioda, 2003. and 2014. godinu, ali u drugoj sezoni, Semova i Džemina ćerka Alis, koja sad ima dvadesetak godina, vodi se kao nestala već 11 godina i pojaviće se u Njemačkoj. Žilijen Batist (Tchéky Karyo), detektiv iz prve sezone, vraća se da pomogne Semu i Džemi da razriješe slučaj.

 

Uloge:

Tchéky Karyo (Julien Baptiste), James Nesbitt (Tony Hughes), Frances O’Connor (Emily Hughes), Émilie Dequenne (Laurence Relaud)

Jason Flemyng (Mark Walsh), Titus De Voogdt (Vincent Bourg)

Ostavite odgovor